img
< Blog oversigt

30. DECEMBER 2019

Trænger du også til ferie?

Danskerne er ofte rigtig gode til, at bruge mange penge når de er på ferie. Ofte bruges der faktisk lidt for mange penge, og det kan mærkes på den fremtidige økonomi. En god ferie kan dog være den perfekte opladning for krop og sind, og derfor skal der også bare slappes af og ikke tænkes økonomiske tanker. Det er dog ikke altid at pengene er der, og nogle gange både må og skal man tage en rejse eller blot drage væk hjemmefra. Det er så her, at et forbrugslån kan hjælpe dig til, at få den helt perfekte oplevelse under dit livs drømmerejse.

Det er ellers sjældent, at folk tegner et forbrugslån udelukkende med henblik på rejse, men det kan sagtens være en god idé! Der findes utallige grunde og beviser for hvorfor, at det er så vigtigt at holde ferie en gang imellem. Det gælder især hvis at man har en stressende hverdag, hvor at der hele tiden er noget at tage stilling til. I så fald er det nemlig ekstra vigtigt at få genopladet sine mentale batterier. Dette kan du enten gøre ved en pool i 30 graders varme i Sydeuropa, og ellers kan du gøre det oppe i den smukke norske natur, hvis at du hellere vil slappe af ved at nyde stilheden. Uanset hvad du er til af ferie, så er det vigtigt at slappe af, og altså få et afbræk fra hverdagen. Igen er det så her, at et forbrugslån kan hjælpe dig, og for at tage sådan et, og altså give dig selv den ferie, som du fortjener, så kræver det blot at økonomien ser sund og rask ud i fremtiden, og hvis dette er tilfældet, så er der ingen ting at overveje. Så er det nemlig blot at finde det perfekte forbrugslån, som passer overens med dine forventninger. Det bedste du kan gøre for dig selv er at lave et budget, hvor at du laver grænser for ting som flybillet, hotel, lommepenge og hvad du ellers har gjort dig af tanker til din ferie. Lige så snart at du har budgettet klart, så har du et overblik over dine kommende udgifter, og så kan du altså søge om dit forbrugslån efterfølgende. Med et budget ved du nemlig præcis, hvor meget som du har behov for at låne, og det vil gavne dig i fremtiden. Hvis at du kommer til at låne for meget, så kommer du med garanti også til at bruge alle pengene, og derfor bliver det blot sværere at betale tilbage i fremtiden på dit forbrugslån. Selvfølgelig er det dog også dejligt at have et overskud på kontoen, hvilket også vil gøre, at du kan slappe mere af på ferien, og altså ikke tænker over de fremtidige omkostninger. Uanset hvad så er et budget for din kommende ferie dog et must, og det vil kun hjælpe dig selv i fremtiden.    

Kort fortalt så kan et forbrugslån altså også bruges til en ferie, men det behøver slet ikke at være en stor udgift for dig, som skal betales tilbage over en lang og uoverskuelig periode. Der dukker nemlig konstant gode tilbud frem med afbudsrejser, og vilde tilbud i udlandet. Hvis at du er fleksibel, og kan rejse i løbet af nogle få dage, så er der helt sikkert rigtig gode tilbud at hente. Nogle gange bliver man helt overrasket over, hvor billigt det egentlig kan være, hvis at man venter til absolut sidste øjeblik. Ofte er der nemlig rigtig gode tilbud at hente, og kan man spare tæt på en formue ved at vælge en afbudsrejse. Uanset hvor at du foretrækker at tage hen på ferie, så er fælles dog at det koster penge, og det involverer ofte fly og hotel. Derfor kan et forbrugslån hjælpe dig uanset hvor i verden, at du har tænkt dig at tage hen.

Endnu engang mindes det dog om, at der skal laves et budget, som giver dig det fulde overblik over din økonomi. På denne måde skal du nemlig ikke bekymre dig om tilbagebetalingen eller økonomien mens du er afsted på ferie. Faktisk kan et rigtig godt råd også være, at du laver budgettet over tegner dit forbrugslån inden, at du overhovedet ved hvor at ferien går hen. Således kan du mens at du laver budgettet lave et maksimum på hvor meget, som du kan tillade dig at bruge på de forskellige ting som flybilletter og hotel. Når hele budgettet er blevet lagt, så kan du altså tegne dit forbrugslån, og så kan du lede efter afbudsrejser, og altså slå til lige med det samme. Udover en forhåbentlig fantastisk ferie, så får du altså også en oplevelse udover det sædvanlige med i købet. Det vigtigste er bare at du tager processen med budgettet i dit eget tempo, så du ikke gør noget, som du kommer til at fortryde senere hen.

Det kan være en yderst ubehagelig overraskelse midt i en fantastisk tid, at se udgifterne hobe sig op når man er på ferie. En god ferie kan nemlig være samtaleemnet de næste mange år, og derfor må der aldrig spares på sådan en ting. For helbredets skyld kan en ferie også være tæt på nødvendigt, da ens batterier skal lades op, og man har brug for en pause i hverdagen, da ens mentale helbred ellers kan lide overlast. Der er altså utallige grunde til, at huske at holde ferie en gang i mellem, og hvis at man ikke har råd, så bør man i den grad overveje et forbrugslån. Hvis at du bare har styr på din fremtidige økonomi, så er det intet problem at betale tilbage på lånet.  

Det er dog tæt på umuligt under planlægningen at vide, hvad hele ferien præcis kommer til at koste. Det kan også lægge en dæmper på mange af tingene på ferien, hvis prisen eller udgiften hele tiden er i tankerne. Derfor anbefales det selvfølgelig, at have et stort budget og en mindre opsparing til ekstra udgifter. Igen er det så her, at et forbrugslån kan hjælpe dig, da det kan give dig den helt igennem perfekte ferie. Det vigtigste er bare at nyde ferien til fulde, og det gør man altså bedst med et stort råderum. Som nævnt tidligere så skal man lave budgettet først, og efterfølgende tage lånet og bestille ferien. I budgettet er det også godt at have en ekstra lille opsparing inkluderet, så man altså som nævnt før ikke skal tænke over udgifterne, og blot skal slappe helt af.  

Så længe at økonomien blot er sund og rask, så kan et forbrugslån sagtens bruges til en ferie eller lignende. Det kan godt være at du ikke har penge her og nu, men hvis at du ved, at der venter en lønforhøjelse eller måske bare færre udgifter i fremtiden, så vil dit rådighedsbeløb være større, og du kan derfor uden problemer stille og roligt betale af på dit lån igen.  Hele beløbet behøver jo ikke at blive betalt tilbage over en kort periode, og ofte bliver et forbrugslån betalt tilbage over en periode bestående af år. Du behøver derfor ikke at betale hele lånet tilbage efter ferien, og da du selv styrer dine afdrag, så bestemmer du i princippet selv hele tilbagebetalingsperioden. Selve tilbagebetalingen kommer selvfølgelig til at være en del af din økonomi over noget tid, men her skal du blot huske på, at forbrugslånet blot bruges til en engangsudgift, og altså ikke noget permanent. Vores absolut bedste råd vil derfor være, at du vælger et forbrugslån, som passer dig og din økonomiske situation. Dette gælder både på kort sigt, men altså også længere ude i fremtiden.

Hvis at du stadig er forvirret over alt den snak om ferie, så prøv at forestille dig, at kalenderen for eksempel siger slutningen af oktober, og vejret har været sløjt i flere uger. Her husker man tilbage på sommeren, som på dette tidspunkt i den grad har forladt Danmark. Det er noget som hvert eneste år gør danskerne triste. De fleste kommer faktisk i så dårligt humør når solen ikke skinner, at de bruger langt flere penge end de egentlig har til rådighed. At være trist og deprimeret ændrer fuldstændig dit humør, og dine daglige vaner får et også et ordenligt skub. Ingen har lyst til at være triste og deprimeret, da det ofte gør en ked af det, og det går udover ens nærmeste. Det er da også derfor, at danskerne er ekstra rejselyste i efteråret, da overgangen fra sol og varme til regn og grå skyer kan være voldsom for mange. Solens varme stråler savnes i stor stil i denne periode, og derfor er der brug for en rejse til sydens sol og varme. Det er selvfølgelig ikke alle som har råd til dette, og derfor findes der forbrugslån som kan hjælpe de resterende.

Når man er trist og deprimeret, så har man også en tendens til, at bruge penge som man faktisk slet ikke har til rådighed. Du er måske en af dem, som har brugt lidt for meget denne her måned, og nu har dårlig samvittighed over de røde tal på kontoen? Dette er desværre meget almindeligt, men heldigvis er der også hjælp at hente, da et forbrugslån kan give din økonomi et skub i den rigtige retning. Du slipper heldigvis også for lange og kedelige samtaler med banken, som tilmed også stiller alt for mange ligegyldige spørgsmål. Hvis at du blot mangler lidt lommepenge til din kommende ferie, eller hvis at du netop lige har været på ferie, så kan du for eksempel sagtens låne 15.000 kr. Du bestemmer også helt selv over hvor lang en periode, som du ønsker at tilbagebetale lånet på. Muligheder er derfor mange af, og du bestemmer helt selv indenfor de angivne rammer.

For at opsummere det hele, så er det vigtigt at rejse og tage på ferie, da det er her at de mentale batterier bliver genopladet, og giver ny energi til en måske stressende og hård hverdag. Ferien kan enten være til de varme lande, hvor at solens stråler spreder glæde og varme, hvilket uden tvivl er den mest foretrukne ferieform for danskerne, da det som bekendt er koldt og mørkt i Danmark gennem det meste af året. Ferien kan også gå til de kolde destinationer, hvis at man vil op i de norske fjelde, og nyde den yderst smukke natur. Mange foretrækker faktisk også at tage på skiferie, og her skal der som bekendt pakkes mange lag i kufferten, da der er langt til sol og varme her. Lige meget hvad så koster en ferie eller rejse penge, og det er ikke alle som kan betale dette uden problemer. Derfor kan et forbrugslån være en kæmpe hjælp for mange, men inden at du begynder at tegne sådan et lån, så er det vigtigt at lave et budget. I det her budget skal du både fokusere på din nuværende økonomi, og så også din fremtidige økonomi, da tilbagebetalingsperioden på dit lån kommer til, at have indflydelse på din økonomi på lang sigt. Dit rådighedsbeløb vil nemlig blive påvirket af et lån, da du skal betale tilbage på det hver måned. Selve tilbagebetalingsperioden vælger du helt selv, men oftest er det bedst, at få lånet betalt tilbage hurtigst muligt, da du på denne måde sparer penge på renter og andre eventuelle gebyrer. Lige så snart at du har lavet et budget, som tager udgangspunkt i din nuværende og fremtidige økonomi, så er det altså blot om at indsende din ansøgning. Du modtager som regel svar lige med det samme, og hvis at du bliver godkendt til et forbrugslån, så modtager du pengene dagen efter i langt de fleste tilfælde. Når du har modtaget pengene på din konto, så kan du begynde at lede efter den perfekte rejse! Du kan som regel spare mange penge på en afbudsrejse eller lignende, hvilket ikke er noget problem at købe, hvis at du har pengene til det. Derfor anbefaler vi at man låner pengene inden, at man finder ud af, hvor at man gerne vil tage hen og holde lidt velfortjent ferie.

 

 

img

BRUG FOR HJÆLP?

RING PÅ 26 85 56 49

Alle hverdage mellem 10:00 - 16:00
Se de oftest stillede spørgsmål