img
< Blog oversigt

18. OKTOBER 2019

Et lån er nemt, hurtigt og sikkert – Både på mobil og computer

Skyfinans kan tilbyde dig et lån udover alle forventninger, da det går så hurtigt, at du nærmest ikke engang bemærker det. Den nyeste teknologi gør nemlig, at pengene kan stå på din konto kort tid efter, at du er blevet accepteret af det pågældende finansieringsinstitut. Derfor er vores lån helt igennem genialt til ting, som du netop lige står og mangler. Her er der altså ikke tale om dagligvarer nede i det lokale supermarked, men derimod en gave til morgendagens fødselsdag eller afbudsrejsen til de lidt varmere destinationer i en kold tid. Men inden at du tager et lån, så bør du først og fremmest vide, hvad det i bund og grund egentlig er.

Et lån er som navnet antyder et hurtig måde at modtage flere penge på, men som du altså også skal betale tilbage igen inden for en overskuelig fremtid. Det kræver ofte en simpel men sikker ansøgning, hvor at du får svar med det samme, om du til det pågældende lån er godkendt eller ej. Med andre ord så er et lån et af de hurtigste typer af lån, og hos Skyfinans kan du få et af de billigste lån overhovedet, som kan findes rundt omkring på det danske marked. Ofte er formålet med et lån, at der frigives mere plads i budgettet til forbrug eller uforudsete udgifter. Det anbefales nemlig aldrig, at man optager et lån for at betale regninger eller lignende. Et lån skal derfor hellere bruges som et tillæg til økonomien eller et pusterum i en træng tid. Heldigvis kan du her hos Skyfinans få det måske bedste lån overhovedet.

Når du har tænkt tingene igennem, og har taget en fornuftig og velovervejet beslutning omkring at tage et lån, så skal du først og fremmest sætte dig ned, og lægge en plan for tilbagebetalingen. På denne måde sikrer du dig nemlig, at du ikke får problemer i fremtiden angående betalingen og/eller din økonomiske situation. Du skal derfor tænke langsigtet og fokusere på din egen økonomiske situation, og derefter i hvilke sammenhænge, at du måske bruger lidt ekstra penge og i hvilke perioder. Det kan være den årlige skitur med de nærmeste venner, eller at hele familien har fødselsdag i løbet af den samme måned. Måske nærmer julen og et januarudsalg sig med hastige skridt eller også opstår der noget helt fjerde som gør, at din økonomiske situation kan ændre sig lynhurtigt. Få derfor lagt en langsigtet plan, så du uden problemer kan betale tilbage på dit lån. Lige så snart at du har gjort følgende ting, så kan du også nemt lave en detaljeret plan, over hvad du netop vil bruge pengene på. Du behøver ikke at dele den med nogen som helst, men det er svært at tage et lån, hvis du ikke selv kender det nøjagtige beløb, som du netop står og mangler i din økonomi. Husk derfor også at skrive alle tingene ned, og dette gælder også selv de helt små beløb. Det kan nemlig hurtigt løbe op i sidste ende, og derfor må du hellere få det hele med. Det lyder måske bøvlet og besværligt, men dette er langt fra tilfældet. Faktisk så tager disse ting næsten ingen tid, og derfor skal du ikke frygte noget som helst. Du har jo formentlig allerede gjort dig nogle af disse tanker, så blot er der tilbage, at få skrevet det ned på et papir. I sidste ende hjælper du udelukkende bare dig selv og din fremtidige økonomi, og det er jo bestemt ikke helt dårligt. Med så billige lån så kan du næste kun hjælpe din økonomi uanset hvad.

Overvejer du at tage et lån, men ikke helt ved hvad du skal bruge pengene på? Der findes faktisk mennesker, som har så mange penge, at de slet ikke ved, hvad de skal bruge alle pengene på. Hvis du ikke er en af disse få personer, så kan du passende læse videre. Langt de fleste har nemlig noget, som de netop går og drømmer om til daglig. Det kan være alt fra en ny cykel, et nyt anlæg, nyt tøj og så til de helt store drømme såsom en ny bil eller ligefrem en luksusrejse til Maldiverne. Alle har et eller andet, som de godt kunne tænke sig at købe, hvis blot at økonomien tillod det. Et hurtigt lån er nemlig designet til mindre ting, hvor især studiebøger eller afbudsrejser er noget, som unge mennesker tager et lån til. Selve beløbet kan nemlig være i den lave ende, så tilbagebetalingen også kan se i løbet af den nærmeste fremtid. Derfor er det virkelig optimalt, hvis du netop står og mangler et par tusinde kroner til en uforudset udgift eller noget, som du bare må og skal eje hurtigst muligt. Så længe at du bare er indforstået med, at du skal betale pengene tilbage igen.

Men hvordan udfylder du sådan en ansøgning tænker du nok? Det er faktisk ganske simpelt, og samtidig utrolig sikkert. Først og fremmest så skal du have tænkt alle tingene igennem. Du skal altså vide præcis, hvor meget du ønsker at låne og hvor hurtigt du vil betale tilbage på lånet. Når du først har styr på disse to ting, så kan du passende begynde, at udfylde låneansøgningen. Dette kan du gøre enten via mobil, computer eller tablet, og det tager ikke mange minutter uanset, hvor du vælger at søge fra. Det er dog også yderst vigtigt, at du har dit NemID liggende klar, da du skal bruge det til, at bekræfte din identitet, logge ind på E-Skat og til sidst godkende selve lånet. Først og fremmest skal du dog udfylde alle dine personlige oplysninger, og her er der tale om ting som fornavn, efternavn, CPR-nummer, e-mail, mobilnummer og så videre. Lige så snart at du har fået tastet alle oplysninger ind, og brugt dit NemID til de forskellige ting, så mangler du blot at sende din ansøgning afsted med et enkelt klik. Det tager det pågældende lånested under 10 sekunder at godkende dig eller ej, og du får derfor svar lige med det samme. Hvis du forhåbentlig bliver godkendt, så modtager du pengene inden for kort tid. Derefter er der blot at sige tillykke! Du har nu taget dit første lån, og tilbage er blot, at bruge de lånte penge til lige det, som du netop står og mangler.

Det er ikke alle og enhver, som kan blive godkendt til et lån, og det kan der være forskellige årsager til. Først og fremmest så kan du godt glemme alt om at tage et lån, hvis du er registreret i RKI eller Debitor Registret. Hvis du er registeret disse steder, så betyder det, at du enten skylder for meget eller at du har været dårlig til, at betale tilbage på tidligere lån eller regninger. Såfremt dette er tilfældet, så er der tæt på ingen steder, som vil låne dig penge i fremtiden. Det er nemlig alt for usikkert for de pågældende lånesider, at låne dig hvilket som helst beløb, da din historik gør det svært at tro på, at pengene vil blive betalt tilbage i fremtiden. Hvis du ikke er registeret i nogle af disse databaser, så er der stadigvæk nogle faktorer som kan gøre, at du ikke bliver godkendt til et lån. Der findes nemlig lånesider som kræver, at du kan stille en eller form for sikkerhed. Det kan være i form af lønsedler, årsopgørelser og hvor mange månedlige udgifter du har. Det ses dog ofte ved mindre lån, at der ikke stilles de største krav angående sikkerhed, og derfor er det vigtigste altså bare, at du ikke er registreret i nogle af de førnævnte databaser.

Det er ikke altid, at du ønsker at fortælle, hvad dine penge skal bruges på, og derfor er det da også sådan, at de forskellige låneinstitutter ikke stiller spørgsmålstegn ved dette. Således behøver du aldrig nogensinde, at forklare hvad du gerne vil bruge pengene på. Du skal blot udfylde ansøgningen og sende den afsted, og så håbe at du bliver godkendt, hvilket ikke er noget problem med en stabil økonomi. Derefter kan du blot begynde, at bruge de lånte penge, og du behøver slet ikke at forklare nogen om noget som helst. Sådan er det for eksempel slet ikke i en fysisk bank, da du nærmest skal forklare din bankrådgiver ned til mindste detalje, hvad du vil bruge et lån til. Derudover skal du også ved et traditionelt banklån stille enorm sikkerhed, hvilket blot besværliggør låneprocessen. Disse ting er da også en stor grund til, at bankerne har fået stor konkurrence på det danske lånemarked, da folk efterhånden foretrækker lån grundet hurtigheden og brugervenligheden. Der er som bekendt ingen længere processer eller indviklede ansøgninger og vigtigst af alt, så modtager du pengene meget hurtigt end ved et banklån.

Ved et lån er der selvfølgelig både fordele og ulemper, og dem vil vi nu komme lidt ind på. Lad os passende starte med de utallige fordele, som der er i at tage et lån. Først og fremmest så er denne type lån blevet virkelig populær de seneste år, da det ofte tæt på ingen sikkerhed kræver, at blive godkendt til lånet. Hvis man tager et traditionelt lån i banken, så kræver de stor sikkerhed i form af dokumentar, langsigtede planer, kedelige samtaler og alt for lang ventetid samt papirarbejde. Ved et lån foregår hele processen i løbet af enten få minutter eller få timer. Pengene er derfor ofte på kontoen hurtige end du overhovedet tør drømme om, og derfor er populariteten steget så kraftigt de seneste år. En stor fordel er derfor også, at hvis du lige pludselig løber ind i store økonomiske problemer eller uforudsete udgifter, så kan et lån redde trådene ud i løbet af et døgn. Den korte og attraktive ventetid hjælper dig derfor i kritiske situationer, og der er altså ingen fare eller snyd, selvom at det ofte virker for godt til at være sandt. En stor fordel er også, at du slet ikke behøver at sige, hvad du har tænkt dig at bruge pengene på. Du bestemmer altså helt selv om du vil afsted på ferie, eller om du vil opgradere din garderobe for de lånte penge. Du har selv hele situationen under kontrol, og den store frihed er en kæmpe fordel for mange.

Ligesom alle andre ting i verden, så er der selvfølgelig også ulemper at nævne. Mange bliver nemlig fristede af de ekstra nuller, som der uden problemer kan tikke ind på kontoen. Derfor findes der også mennesker, som tager et lån uden egentlig at have brug for det. Pengene skal jo som bekendt betales tilbage igen, og hvis det ikke sker indenfor den aftalte periode, så kan renterne blive ubehagelige. En anden ulempe der kan nævnes er renterne, som i sidste ende kan gøre lånet en anelse dyrt, men dette er altså som regel kun et problem, hvis der ikke bliver betalt tilbage som aftalt. Hvis tilbagebetalingen udebliver eller ofte overskrides med lang tid, så kan man i værste ende blive registreret hos RKI eller i Debitorregistret, og det vil være noget af en fiasko, da pengene skulle hjælpe ens nuværende situation, og altså ikke gøre det værre. Forhåbentligt bliver dette dog på ingen måde aktuelt, og i stedet kan du måske se frem til et rykkergebyr eller lidt ekstra rentebetalinger, hvis du er langsom eller dårlig til at betale. Dette er selvfølgelig ikke at foretrække, så det vigtigste du kan gøre for dig selv, er simpelthen at betale dit lån tilbage.

img

BRUG FOR HJÆLP?

RING PÅ 26 85 56 49

Alle hverdage mellem 10:00 - 16:00
Se de oftest stillede spørgsmål